Pages

Monday, November 5, 2012

Amirul Fauzan. inside me!

hey hey you you.
ahh whatever.
bce post title mesti ade yang tertanya,
sape amirul fauzan tu kan.
sape yang bce status update kat fb pun tertanya sape amirul fauzan tu.
wahh
sedap tak nama ni?
weyhh sgt sedap kut.
nak tahu?
nak tahu tak?
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
ahaa di sebalik Amirul Fauzan.
hello itu adelaha nama aku lahhh.
(jgn pk aku ni tuka jntina plak)
Amirul Fauzan, xtually nama y mak aku beri sebelum aku di lahirkan di dunia y indah ni.
nama laki di beri kat aku, sbb menurut bidan, 
anak y mak ak kandung ketika itu adelah lelaki.
so, parents aku pun duk setting baik punya nama laki.
sumpah hensem gila nama ni.
last2 bila time dah bersalin tu.
jejenggg!..
keluar lah aku yang perempuan comel2 gebus2 ni.
(poyoo jap)
terus nama Nur Aimi Fazlin diberi.
haha,
no wonder lah perangai aku ni sikit kasar.
tapi hati n kesopanan serta kesusilaan ni still seperti perempuan okee.
so, amirul fauzan tu adelah nama tak jadi aku.
tapi one day, kalo aku dah ade anak, 
for sure aku nak letak nama ni.
haha.
sedap. 
okee TAMAT untuk hari ni, o minggu ni.
sekian.
TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH N BACA.

Terima Kasih kerana sudi membaca, chow shin shan ^__~

2 comments:

amirul fauzan said...

Nama husband amirul fauzan tak nak ? haha .

<< amirul fauzan . :-)

amirul fauzan said...

husband amirul fauzan taknak ? hehe .


<<< amirul fauzan :-)